Led Panel Light 15W

3.30

In stock

DRITA E PANELIT LED PA KORNIZ DHE E RREGULLTUESHME
SUPER NDRYSHME
15 W
18 W
INOVACIONI INTELIGJENT.
DIZAJN I NDAKTUAR. FUTURISTIKE.
Kursimi i ENERGJISË 86%
Kategoritë: , Etiketat: ,

Led Panel Light 15W 6000k

Main Menu

Led Panel Light 15W