Lidhës për shina

Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

Lidhës për binarët e shinave

Lidhës për shtrirjen e gjatësisë së shinave të binarëve në një kënd të drejtë 180 gradë ose një kënd 90% në formë L. E disponueshme në të zezë ose të bardhë.
Dritat e binarëve dhe binarët janë gjithashtu në dispozicion.