Llampë prej druri me tre këmbë D-Light

7.23

In stock

Specifikimet e produktit

 • Materiali: Dru / Pëlhurë
 • Madhësia: 32x22x22 cm
 • Diametri: 22 cm •
 • Çatia: Pëlhurë•
 • Trupi: Dru•
 • Vendi i prodhimit: Turqi•
 • Lloji i llambës: Punon me të gjitha llojet e llambave me E- 27 priza. Maks.
 • Informacioni i dorëzimit dhe instalimit 60W•Produkti dërgohet i çmontuar.
  Instalimi bëhet me shpenzimet e klientit.
  Mund ta instaloni lehtësisht me mjete të thjeshta dore.
  Kur ngarkesa juaj dorëzohet, nëse ka një deformim ose dëmtim të paketimit të produktit, kontrolloni gjendjen e produkteve tuaja duke hapur paketimin me oficerin e ngarkesave.
  Produktet për të cilat mbahet raporti do të na dorëzohen nga kompania e ngarkesave dhe produktet do të shkëmbehen.
SKU: 71780 Kategoritë: , , Etikata:

Main Menu

Llampë prej druri me tre këmbë D-Light