Llampë Tavoline Druri Hiri

7.50

In stock

Llampa tavoline druri hiri është një produkt i ofruar nga MBG. Kjo llampë ka një dizajn të bukur dhe të thjeshtë, dhe është e përshtatshme për të vendosur në tavolinë ose në ndonjë ambient tjetër të shtëpisë. Llampa është e bërë nga druri dhe ka një ngjyrë të hirë. Ajo ka një çmim prej 7.50 € dhe është në dispozicion per blerje online nga kjo faqe.

Llampë Tavoline Druri Hiri

Main Menu

Llampë Tavoline Druri Hiri