Llampë Tavoline Druri Lime

7.50

In stock

Ky produkt është një llampë tavoline me tre këmbë prej druri dhe ngjyrë lime. Llampa ka një dizajn të thjeshtë dhe modern, dhe mund të përdoret si një element dekorativ në dhomën tuaj. Llampa tavoline janë ideale për të krijuar një ambient të ngrohtë dhe relaksues në dhomën tuaj të gjumit ose në dhomën e ndenjes. Kjo llampë tavoline është e disponueshme per blerje online nga kjo faqe.

Llampë Tavoline Druri Lime

Main Menu

Llampë Tavoline Druri Lime