Llampë Tavoline Druri Portokalltë

7.50

In stock

Produkti është një llampë tavoline druri hiri me një dizajn të thjeshtë dhe të bukur. Mund të vendoset lehtësisht në tavolinë ose në çdo ambient tjetër të shtëpisë. E bërë nga druri dhe me një ngjyrë të hirë, kjo llampë ofrohet me një çmim të arsyeshëm prej 7.50 € dhe mund të blihet online nga faqja e internetit e tyre.

Llampë Tavoline Druri

Ngjyra e Portokalltë

Main Menu

Llampë Tavoline Druri Portokalltë