Llampë Tavoline Krem metalik këmba prej ari

7.50

In stock

Llampë Tavoline Krem metalik këmba prej ari

  • Ky produkt do të dërgohet nga MBG.
  • Brendësia është nga metali, jo plastik.
  • Pëlhura e saj është një pëlhurë e veçantë e llampës e importuar jo e ndezshme.
  • Shiritat e veçantë të llampës me ngjyrë pëlhure vizatohen në të dy pjesët e poshtme dhe të sipërme të kapelës.
  • Produktet nuk dërgohen pa shirit.
  • Llamba nuk është përfshirë në paketim.
  • MBG rezervon të drejtën të anulojë çdo porosi.
  • Shitësi përcakton çmimin e shitjes së produktit që keni ekzaminuar.

Main Menu

Llampë Tavoline Krem metalik këmba prej ari