Lluster me litar per sallon 2 cope

In stock

Pershkrimi

Ky është një lluster i varur që do të dekorojë brendësinë, duke i dhënë asaj një stil boho ose detar dhe bukuri natyrale.

Mbajtësja dekorative e llambës ka një formë të bazuar në një figurë gjeometrike. Avantazhi dhe dekorimi i tij janë përbërës natyralë.

Kategoritë: , , Etikata:

Veqorite

Lartësia 85 cm
Lartësia maksimale 115 cm
Diametri 41 cm
Pesha e mallit me paketim 2.6 kg
Materiali i bazës/bazës metalike
Materiali i abazhurit metal, material natyral
Burimi i dritës poq ledFyti E27
Fuqia maksimale 20
Numri i pikave të dritës 3
Furnizimi me energji elektrike 230 V
Burimi i dritës i përfshirë NR
Klasa e ngushtësisë IP20

Main Menu

Lluster me litar per sallon 2 cope