Lluster 3 copësh Modelight Salem

39.72

In stock

SKU: 5835 Kategoritë: , , Etikata:

Llambadar 3 copësh Modelight Salem

Informacione mbi produktin
Kthim falas brenda 15 ditësh. Klikoni për informacion të detajuar

Llamba nuk përfshihet në produktin tonë.
Lloji i ndriçuesit: suitableshtë i përshtatshëm për t’u përdorur me 3 * E27 maksimum 20W kursim energjie ose llamba udhëheqëse.
Madhësia e produktit:
Gjerësia: 69 cm.
Lartësia e kutisë: 17 cm.
Gjatësia totale: 50 cm.
Produkti, i cili siguron harmoninë e skeletit të kafazit të shufrës së telit dhe shqisave dekorative të bakrit me linja që pasqyrojnë stilin modern, shton një ambient tjetër në mjedis. Padyshim, një nga plotësuesit më të rëndësishëm të dekorimit të shtëpisë është janë dritat!
Prandaj, kur zgjidhni ndriçimin, duhet të bëni zgjedhje që do të plotësojnë dhe kontribuojnë në dekorimin tuaj.
Pastrimi i produktit mund të bëhet lehtë me një leckë të lagur.

Main Menu

Lluster 3 copësh Modelight Salem