Lluster 3 varëse bakri

27.08

In stock

SKU: 7877 Kategoritë: , , Etikata:

Abazhur porcelan 3 varëse bakri

Varëse llambadari Llambë Kafaze Kubike Industriale Bakri i Zi Sport Dizajn modern i tavanit fshatar
3 Opsione të Ndryshme të Modelit
Treshe dyshe teke
Mund të përdoret për të siguruar një pamje dekorative dhe me stil për Sallonin, Dhomën e gjumit, Sallonin, Dhomën për fëmijë dhe Adoleshencë, Kuzhinë, Tavolinë ngrënieje, Kafene, Restorante
Është pikturuar me një sistem elektrostatik dhe ka një nivel të lartë të reflektimit të dritës.
Është një abazhur dekorativ dhe modern për shkak të simetrisë së tij. Rekomandohet të përdorni llamba që kursejnë energji. Llamba nuk përfshihet në çmim.
Aksesorët e përdorur në foto nuk përfshihen në llambadar.
Përmbajtja e paketës përbëhet nga 1 llambadar.
Ju mund të zvogëloni lartësinë e varëses nga tavani siç dëshironi duke hequr unazat metalike.

Përmasat:
Varëse e vetme
Lartësia: 70cm
Përmasat e kafazit: 20×20 cm
Ngjyra e ndriçuesit: Bakër
Varëse me dy rreshta:
Lartësia: 70cm
Përmasat e kafazit: 20×20 cm
Ngjyra e ndriçuesit: Bakër
Gjerësia e sipërme e kutisë: 40 cm

Varëse e rrumbullakët dyshe:
Lartësia: 70cm
Përmasat e kafazit: 20×20 cm
Ngjyra e ndriçuesit: Bakër
Diametri i sipërm i kutisë: 30 cm

Varëse e rrumbullakët trefishtë:
Lartësia: 70cm
Përmasat e kafazit: 20×20 cm
Ngjyra e ndriçuesit: Bakër
Diametri i sipërm i kutisë: 30 cm

Varëse me Tri Rreshta:
Lartësia: 70cm
Përmasat e kafazit: 20×20 cm
Ngjyra e ndriçuesit: Bakër
Gjerësia e sipërme e kutisë: 50 cm

 

Main Menu

Lluster 3 varëse bakri