Lluster B17-5

75.00

In stock

SKU: B17-5 Kategoritë: , Etikata:

Abazhur B17-5

Edhe një lluster tjetër modern nga më të bukurit në showroomin tonë, me ngjyra dhe atraktiv.

Main Menu

Lluster B17-5