Lluster Bakër i Zi Qelqi

64.99

In stock

Llusteri eshte në ngjyrën e zeze, duke përfshirë 3 llamba dhe shtiza E27. Ky produkt shfaq një dizajn vintage, duke sjellë një stil dhe karakter unik në ambientin tuaj. Gjithashtu, krijon një atmosferë të përzjerë, duke kombinuar estetikën e së shkuarës me elemente të dizajnit modern. Materialet përdorura janë prej metali, një zgjedhje e shkëlqyer për dritat e varura në tavan për shkak të rezistencës së tyre ndaj kohës, përveç notës së stilizuar moderne. Për të ruajtur pamjen e saj të pastër, mund të pastrohet lehtësisht me një leckë.

SKU: 2671 Kategoritë: , , Etikata:

Përshkrim i produktit

SISTEMI I NDRIÇIMIT: 3 X E-27 AMPUL SİSTEMİ
MUND TË INSTALOHET NJË LAMP MAKSIMUM 60 W.
REKOMANDIME E LAMBËS E-27 BULB LED 4-6W
Dalje 4
GJERËSIA: 44 CM
Thellësia: 44 cm
LARTËSIA: MAX: 65 CM —MIN: 25 CM
PËRBËHET NGA KOMPONENTET METALI DHE QELMI
PJESET METALIKE METALI ME BAKK TE NDRISHME MBI NIKEL DHE BJOJE STATIKE E FURRES E ZEZE
PJESË QELMI Mjaltë TRANSPARENT I NDRYSHËM

PERIUDHA GARANCISE:
PRODUKTI KA 2 VJETE GARANCI PER PJESET, BOJEN DHE VESHJE.

Main Menu

Lluster Bakër i Zi Qelqi