Lluster Decolight e zezë 3 Unaza

30.69

In stock

Më shumë informacion

Lluster Decolight e zezë 3 Unaza prezantohet në një stil vintage, dizajn interesant me abazhurë në formë rrethi. Çdo abazhur është 20 cm në diametër.

Varëse përdor prizën klasike E27. Është i paketuar pa llamba. Për shkak të jetëgjatësisë dhe kursimeve të mëdha në energji elektrike, ne rekomandojmë përdorimin e llambave LED.

Varëse është tërheqëse për dhomat e ndenjes, dhomat e ngrënies, kuzhinat, është shumë tërheqëse edhe për dhoma urbane, si kafene, piceri…

SKU: 2629 Kategoritë: , , Etikata:

Abazhur Decolight e zezë 3 Unaza

 • Detaje të përgjithshme:
 • Diametri: 40cm
 • Lartësia: 95 cm
 • Detaje teknike:
 • Bojë statike e furrës
 • Ngjyra: E zezë
 • Ajo ka formuar një formë rrethi duke përkulur tubat.
 • Detajet e Përdorimit:
 • Llambë E-27 3X60 Watt
 • (30-40 M2) Për Vende
 • Detajet e Kutisë:
 • Gjerësia: 41.5
 • Lartësia: 41.5
 • Lartësia: 20 (Desi): 115Një maksimum prej 10 porosish mund të bëhen për këtë produkt.
  MBG rezervon të drejtën të anulojë porositë.

Main Menu

abazhur me tre rrathë

Lluster Decolight e zezë 3 Unaza