Lluster Druri Cage 1

In stock

Një lluster ose llambë prej druri është një zgjidhje shumë e pazakontë, e cila po bëhet gjithnjë e më popullore për shkak të rëndësisë së stilit eko. Aksesorët prej druri freskojnë dhomën dhe e bëjnë atë shumë më komode, më të ndritshme dhe më të ndritshme. Llambat dhe llambadarët prej druri do të duken të shkëlqyera në shumë stile të brendshme: si me një dizajn klasik ashtu edhe me atë modern.

SKU: a74374958 Kategoritë: , , Etikata:

Karakteristikat kryesoret

Vendi prodhues Turqi
Materiali i kornizës dru natyral
Materiali i abazhurit, varëse Druri natyral
Tensioni i rrjetit 220~240 V
Gjendja e re
Lloji i bazës E27

Main Menu

Lluster Druri Cage 1