Lluster Druri Dizajn i ri

In stock

Përshkrim i produktit

Pjesët prej druri të trupit të llambadarit janë prej druri pishe me cilësi të lartë, pjesë metalike të llakuara me llak me qëndrueshmëri të gjatë, të veshura me pluhur statik të furrës 1 copë e produkti 27 prizë 25×25

Kategoritë: , , Etikata:

Detaje teknike

Brendi Saglam Zuccaciye
Stili Rural
Ngjyra Ngjyre druri
Materiali Metal, Dru
Përshkrimi i energjisë dhe prizës: AM, DC
Montimi Tavan

Main Menu

Lluster Druri Dizajn i ri