Lluster Druri gjasahtë këndësh 1

In stock

Rreth këtij artikulli

  • Procesi i instalimit është i lehtë dhe i qartë. duke përfshirë të gjithë harduerin për instalim të shpejtë dhe të lehtë. E përputhshme me tavanet e pjerrëta ose tavanet paralele.
  • Modern,Bashkohor,Dekorimi;Materialet:Metal + Xham; Tela me gjatësi të rregullueshme.
    Përshtatje universale: Përdoreni veçmas ose shumëfish në dhomën e ndenjes, dhomën e gjumit, dhomën e ngrënies dhe hollin dhe krijoni një efekt të shkëlqyer.
  • Drita varëse moderne prej qelqi me 3 xham të bardhë globi është ideale si ndriçim i tavanit të ishullit të kuzhinës, mbi një tavolinë kuzhine ose si ndriçues kuzhine, si ndriçim i dhomës së ndenjes, korridorit, dhomës së ngrënies ose hollit.
  • Një hije e bardhë e globit prej xhami eliminon shkëlqimet dhe shpërndan dritën në mënyrë të barabartë për të krijuar një ambient magjepsës
Kategoritë: , , Etikata:

Detaje teknike

Markë Saglam Zuccaciye
Ngjyrë E artë
Materiali Dru
Stili Druri i varur në Pentagon
Forma e ndriçimit Gjatë
Tip dhome Dhomë Dite, Bar, Lobi, Kuzhinë, Ballkon, Sallon, restorant, shtëpi
Dimensionet e produktit Centimetra 12L x 10W x 12H
Përdorime specifike për produktin Shtëpi
Përdorimi brenda & jashtë
Burimi i energjisë AC
Veçori e veçantë Efiçiente energjetike
Lloji i burimit të dritës LED
Materiali i trupit Dru
Materiali i ndriçimit Xhami
Numri i burimeve të dritës ‎1
Forma ovale
Poqi i perfshire Jo
Numri i Artikujve ‎1
Baza e llambës E27
Materiali i bazes Plastike
Numri i pjesës Xhami me kapsulë poshtë
Karakteristika të veçanta Efiçiente energjetike
Lloji i instalimit Tavan

Main Menu

Lluster Druri gjasahtë këndësh 1