Lluster Druri Gjysëm Triangël

In stock

“Llusteri ka një pamje vërtetë të bukur, duke përdorur një kombinim të zgjedhur të elementeve të kundërta. Baza metalike shton një ndjesi të dëshiruar për luks dhe elegancë, ndërsa nuancat druri në formën e një drejtkëndëshi sjellin natyrën në brendësinë tuaj. Llusteri i cili mund të rregullohet në lartësi ofron një ndriçim intensiv dhe të këndshëm, duke transformuar hapësirën tuaj në një mjedis të rehatshëm dhe modern. Ky lluster është projektuar me fleksibilitet dhe stil në mendje. Llamba e ulur lirisht në bazë metalike lejon përshtatjen e ndriçimit sipas dëshirave tuaja. Lejoni hapësirat tuaja të shkëlqejnë dhe bëhuni kampion i ndriçimit me këtë produkt.”

Kategoritë: , , Etikata:

Veqoritë

Brendi Saglam Zuccaciye
Lloji Drita e varur
Materiali Druri
Përdorimi/Aplikimi Dekorim
Fuqia 4 W
Lartësia maksimale e mundshme 70 cm
Lartësia minimale e mundshme 27 cm
Lloji i llambës E27
Drejtimi ndriçimit Poshtë
Numri i Dritave 1
Lloji i paketimit Kuti

Main Menu

Lluster Druri Gjysëm Triangël

Lluster Druri Gjysëm Triangël