Lluster Druri Katror 1

In stock

Përshkrim i produktit

Llusteri është një tërheqje e vërtetë vizuale, falë kombinimit të zgjedhur të elementeve të kundërta. Baza metalike shton dëshirën për luks dhe elegancë, ndërsa nuanca prej druri në formën e një drejtkëndëshi do të sjellë një pjesë të natyrës në brendësinë tuaj. Llusteri e rregullueshme në lartësi mund të krijojë ndriçim intensiv dhe të këndshëm, i cili do ta kthejë brendësinë tuaj të bollshme në një hapësirë ​​jetese shumë komode dhe moderne. Llusteri është projektuar duke pasur parasysh fleksibilitetin dhe stilin tuaj. Falë llambës së ulur lirisht, nga baza metalike, ju lehtë mund ta rregulloni ndriçimin saktësisht sipas dëshirave tuaja. Lërini hapësirat tuaja të shkëlqejnë dhe bëhuni mjeshtri i ndriçimit me këtë

Kategoritë: , , Etikata:

Specifikat e produktit

Lloji Drita e varur
Materiali Druri
Përdorimi/Aplikimi Dekorimi
Fuqi 4 W
Lartësia maksimale e mundshme 70 cm
Lartësia minimale e mundshme 27 cm
Lloji i llambës E27
Drejtimi ndriçimit Poshtë
Numri i Dritave 1
Lloji i paketimit Kuti

Main Menu

Lluster Druri Katror 1