Lluster Druri Strange Dizajn

In stock

Një nga modelet që ka qenë me ne që në fillim. Eshte frymëzim i kohes se gjysheve tona, një lluster prej druri për t’a zgjedhur restornin, barin apo vikendicen tuaj.

Bërë nga druri natyral i llakuar ose i lyer me kafe. Gjithashtu kemi të njëjtin model të lyer me ngjyra të ndryshme ose modelin miks, pjesë të lyera dhe natyrale ose pjesë të lyera dhe kafe.

Kategoritë: , , Etikata:

Veqorite

  • Detaje me ngjyra Kafe
  • Ngjyrë Kafe
  • Materiali Druri
  • Detaje materiale Druri
  • Numri i poqave 1 poq
  • Vat 70 vat

Main Menu

Lluster Druri Strange Dizajn