Lluster evazistë me xham të dyfishtë me lustra moderne

32.49

In stock

SKU: 3991 Kategoritë: , , Etikata:

Llambadarë evazistë me xham të dyfishtë me lustra moderne

Informacione mbi produktin
Kthim falas brenda 15 ditësh.

Dimensionet Lartësia: 48 cm Gjerësia: 52 cm Xhami: 12,5 cm
Përdorni llambën E27 MAX 20 WATT.
Materiali i produktit është metal dhe i ngjyrosur me të zezë.
Produkti është i rregullueshëm nga lartësia.
Bojë pluhur elektrostatike e pjekur u përdor në prodhimin e produktit.
Ju lutemi na kontaktoni nëse llambadari nuk funksionon.
Llambat janë për qëllime vizuale, nuk përfshihen në çmim
Një maksimum prej 10 porosish mund të bëhen për këtë produkt.
Trendyol rezervon të drejtën të anulojë porositë mbi 10 njësi.
Shitësi përcakton çmimin e shitjes së produktit që keni ekzaminuar.

Main Menu