Lluster Fiesta bakër i zi 1

In stock

Përdorni llambën E27 MAX 20 WATT.

Materiali i produktit është metal dhe i lyer me ngjyrë të zezë.

Lartësia e produktit është e rregullueshme.

Në prodhimin e produktit është përdorur bojë elektrostatike pluhur e pjekur.

Ju lutemi na kontaktoni nëse llambadari juaj nuk funksionon

Llambat janë për qëllime vizuale, nuk përfshihen në çmim

Kategoritë: , , Etikata:

Lluster Fiesta bakër i zi 1

Dimensionet e llusterit

Lartësia: 65 cm

Gjerësia: 26 cm

Perimetri: 12,5 cm

Main Menu

Lluster Fiesta bakër i zi 1