Lluster GoE

In stock

Dizajni tërheqës i bën llambat nga marka jonë një blerje të shkëlqyer që do të plotësojë brendësinë tuaj me dritë, ngrohtësi dhe rehati. Pezullimet janë të destinuara për përdorim në hapësira banimi dhe publike. Lejohet varja e llambadarit nga një tavan i varur. Në këtë rast, duhet të parashikoni praninë e një elementi të ngulitur nën tavanin e pezulluar. Gjatësia e litarëve në llambë mund të rregullohet me kërkesë të blerësit. Për ta bërë këtë, duhet të lironi kapëset dhe të shtrëngoni litarët në lartësinë e dëshiruar.

Kategoritë: , , Etikata:

Varëse tavani llambadar Abazhur GoE në një stil modern me elementë të stilit modern është i përshtatshëm si burim ndriçimi kryesor për kuzhinën, dhomën e ndenjes, dhomën e gjumit ose çerdhen.

Gjatësia, mm 1200 Gjerësia, mm 2350 lartësia e llambadarit mund të rregullohet
Sipërfaqja e ndriçimit, m2 10
I pajisur me llamba
Ngjyra e zezë
Lloji i bazës E27
Lloji i fuqisë Nga rrjeti 220 V

Main Menu