Lluster Istanbul

25.00

In stock

Përshkrim i produktit

  • Llamba nuk eshte e perfshire ne cmim, shitet e vecuar.
  • Ju mund ta përdorni produktin që keni blerë sipas udhëzimeve në manualin e përdorimit dhe instalimit. Aksesorët në imazhin e produktit janë për qëllime ekspozimi. Nuk perfshihet ne cmim.
  • Kur ngarkesa juaj të dorëzohet, nëse ka një deformim ose dëmtim të paketimit të produktit, hapeni paketimin dhe kontrolloni gjendjen e produkteve tuaja. Nëse shihni ndonjë dëmtim në produktet tuaja, mos e merrni paketën. Produktet për të cilat bëhet ankesë i dorëzohen kompanisë sonë me produktin në fjalë dhe procesi i kthimit tuaj fillon pas kontrollit.

Specifikat Teknike

Mbajtës llambë
Lloji E27
Gjerësia 24 cm
Lartësia 70 cm
Thellësia 24 cm
Numri i llambave 1
Emri Istanbul
Fuqia maksimale 60 vat
Ngjyra e Bardhe
Material Qelq
Xham me detaje materiale

Main Menu

Lluster Istanbul