Lluster linear i gjatë i zi

43.00

In stock

Rreth këtij artikulli

  • Dizajn i thjeshtë linear, dizajn modern dhe elegant, aplikim i gjerë në zyrë, sallë mbledhjesh, dhomë ngrënie, dhomë bilardo etj.
  • Përmban alumin dhe akrilik të cilësisë së lartë, nuk zbehet, nuk gërvishet, jep transmetimit të lartë të ndriçimit, bën shpërndarje të mirë të dritës.
  • Burim drite LED me tre ngjyra, dritë e butë, jo verbuese, ky lluster është zgjedhje e përsosur.
    Ka shkëlqim ideal për përdorim të brendshëm, telat janë 119cm të rregullueshëm, dhe ju mund ta përshtateni për lartësi të ndryshme.
  • Ne i kushtojmë shumë rëndësi sugjerisë dhe mbështetjes së konsumatorëve. Prandaj, nëse keni ndonjë pyetje ose sugjerim për këtë produkt, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni. Ne do ta të mundohemi të ju kontaktojmë sa më parë.
SKU: 23-A21-35 Kategoritë: , , ,

Përshkrim i produktit
Dizajn i thjeshtë linear, dizajn modern dhe elegant, aplikim i gjerë në zyrë, sallë mbledhjesh, dhomë ngrënie, dhomë bilardo etj.

Materiali: Akrilik, Hekur, alumin
Dimmable: Burim drite me tre ngjyra LED, dritë e butë, jo verbuese, kjo varëse është zgjedhja e përsosur.
Vendndodhja: Brenda
Tensioni: 110 – 240 V
Shkëlqim ideal për përdorim të brendshëm, telat janë 119cm të rregullueshëm, dhe ju mund të bëni lartësi të ndryshme, përshtaten në mënyrë të përkryer me lartësinë e tavanit tuaj.

Paketa përfshin: 1x lluster

Shënime për instalimin:
1. Për instalim të sigurt, ju lutemi sigurohuni që kutia elektrike e instaluar nga pajisja të jetë e lidhur saktë me pjesët strukturore të ndërtesës.
2. Mos e lidhni rrymën derisa pajisja të jetë montuar plotësisht.
3. Për të reduktuar zjarrin, goditjen elektrike ose dëmtimet personale, mbylleni gjithmonë dhe hiqeni pajisjen nga priza dhe ftoheni përpara se të ndizet llamba.
4. Kur pajisja është e hapur, mos e prekni dritën për një kohë të gjatë.

Main Menu

Lluster linear LED i gjatë i zi

Lluster linear i gjatë i zi