Lluster Llamp 10194 / 3+3

85.00

In stock

Përshkrimi : Llambë varëse dekorative e dhomës së ngrënies me abazhur metalik të veshur me pluhur dhe abazhur të fortë plastik të lyer me ngjyrë të bardhë. Llamba është e përbërë nga 15 detaje për të dekoruar në mënyrë më të shkëlqyer dhe luksoze hapësirën e ndriçimit.

SKU: 10194 / 3+3 Kategoritë: , , Etikata:

Veqoritë

Emri  : Lluster 10194 / 3+3
Ngjyra e dritës : tre ngjyreshe.
Gjerësia e llambës : 130 mm.
Lartësia e llambës : 3000 mm.
Materiali : Tabaka e llambave prej metali të lyer me pluhur dhe abazhur i bërë nga plastika e fortë e lyer me ngjyrë të bardhë.
Origjina : Mallra të importuara.
Lloji i llambës : Llambë LED, çmimi i mësipërm nuk përfshin poqin.
Aplikimi : Përdoret në dekorimin e dhomave të ndenjes dhe atriumeve.
Garancia 12 muaj.

Main Menu

Lluster Llamp 10194 / 3+3