Lluster Marimangë 5

In stock

Me dizajnin e saj të zhdrejtë, varësja me 5 llamba shfaq një stil industrial të pastër. Ajo përdor linja të drejta dhe është e pajisur me llamba LED, duke i dhënë një pamje bashkëkohore dhe një ndjenjë të dizajnuar me kujdes. E zbutur nga kthesat e llambave, kjo varëse është e përshtatshme për të integruar në ambiente të dizajnuara me shije, duke sjellë një ndriçim të përjetshëm dhe një elegancë të jashtëzakonshme. Nënvizohet se llambat nuk përfshihen në paketë.

Kategoritë: , , Etikata:

Veçoritë

Lartësia 35 cm
Gjatësia 59 cm
Ngjyrë E zezë
Materiali Hekuri, Metali
Përmasat : L59 x P59 x H35 cm
Stili Industriale

Main Menu

Lluster Marimangë 5