Lluster Metal Katror i zi 2

In stock

Përshkrimi i produktit

Llamba metalike me varëse të zezë dekorative. Dizajni modern i veçantë me dizajn të veçantë retro

– Karakteristikat e produktit:

• Madhësia e produktit: 35 cm gjerësi, 25 cm thellësi, 100 cm lartësi
• Ngjyra: E zezë
• Është tërësisht i punuar me dorë dhe prodhim lokal, definitivisht JO i importuar.
• Trupi i llambadarit është prej metali inox.
• Pjesët metalike janë të lyera elektrostatike në furrë me ngjyrë të zezë.
• Mbajtëse bakeliti E-27 rezistente ndaj zjarrit e certifikuar nga TSE
• Mbulesa dhe zinxhirët e rozacesë janë metalike dhe të zeza.
• Maks. I përshtatshëm për përdorim me llambë 75 Watt.
• Në çmim janë të përfshira 2 gota ngjyrë mjalti, JO mikë/plastike.
• Rekomandohet përdorimi Rustic Bulb; Është gjithashtu i përshtatshëm për përdorim me llamba normale, llamba të kursimit të energjisë dhe llamba LED.

Kategoritë: , , Etikata:

Abazhur Metal Katror i zi 2

Main Menu

Lluster Metal Katror i zi 2