Lluster modern 3 copë rresht metalik i zi

39.72

In stock

SKU: 5828 Kategoritë: , , Etikata:

Llambadar moderne 3 copë rresht metalik i zi rozë ari i blinduar

Shikoni Të Gjitha Karakteristikat
Kthim falas brenda 15 ditësh
Klikoni për informacion të hollësishëm
Dimenzionet: Lartësia: 95 cm Gjerësia: 38 cm Gjerësia e sipërme: 50 cm
Përdorni llamba E27 MAX 20 WATT.
Materiali i produktit është metal dhe i ngjyrosur me të zezë.
Produkti është i rregullueshëm nga lartësia.
Bojë pluhur elektrostatike e pjekur u përdor në prodhimin e produktit.
Një maksimum prej 10 porosish mund të bëhen për këtë produkt.

Main Menu