LLuster i dhomës së ndenjes me kristal prizmatik modern minimalist

78.00

In stock

Përshkrimi

Madhësia: 25 inç dhe lart
Gjatësia: 25.5″
Gjerësia e pajisjes: 25.5″
Lartësia e pajisjes: 31.5″
Gjatësia e zinxhirit/kordonit: 39.5″
Llamba e përfshirë: Po
Ngjyra e hijes: e qartë
Numri i dritave: 2
Temperatura e ngjyrave: Marshi i tretë
Stili: Modern
Fuqia maksimale e llambës: 60 deri në 99 vat
Materiali: Metal
Numri i niveleve: 2 nivele
Lloji i hijes: Kristal
Drejtimi i hijes: Ambient
Ngjyra: Inox-çelik
Lloji i pajisjes: Unik
Materiali i hijes: Kristal
Forma e tendës: e rrumbullakët
Lloji i montimit: Kordoni
Tensioni: 220V-240V 110V-120V
Baza e llambës: SMD
Lloji i dritës: LED

SKU: SN2037 Kategoritë: , , Etikata:

LLuster 2037

Main Menu

LLuster i dhomës së ndenjes me kristal prizmatik modern minimalist