Lluster Pedant SL 1003

60.00

In stock

Rreth këtij artikulli

Avantazhi: Ky llambadar e bën dhomën tuaj më të lehtë dhe më të bukur, dhe ndriçimi i butë e bën dhomën më të relaksuar dhe komode.
▲ Punim delikat: trupi me tela metalike, rezistencë ndaj temperaturës së lartë dhe korrozionit, përdorim afatgjatë, pa ndryshk dhe zbehje. Pllakë tavani e veshur me metal, e qëndrueshme dhe e besueshme, procesi i veshjes nuk bie ngjyrë, nuk zbehet
Drita LED: LED-të ofrojnë një dizajn elegant që e bën dhomën shumë të ndritshme për një dalje perfekte të dritës. Efiçiente ndaj energjisë dhe miqësore me mjedisin
Drita e bardhë e ngrohtë: dritë e ngrohtë dhe e butë, mjaft e ndritshme dhe jo verbuese, e cila mbron shikimin tuaj nga drita e pamjaftueshme dhe drita e ndritshme. Përveç kësaj, drita e ngrohtë e kësaj llambë mund ta bëjë dhomën më komode dhe relaksuese dhe të sigurojë më shumë dritë për një mjedis të mirë ndriçues.
Përdor: dhomë, dhomë gjumi, dhomë ngrënie, korridor, kuzhinë, zyrë, studio, restorant, hotel, bibliotekë, sallë takimesh, dhomë ekspozite, dyqan, dritare dhe shumë ndriçues të tjerë të aplikacioneve etj.

SKU: SN1003 Kategoritë: , , Etikata:

Emri: Lluster Pedant SL 1003 1+1
Funksioni:
Llamba duket e lehtë dhe në përgjithësi e lehtë, e hollë dhe elegante.
Dritë e ngrohtë dhe e butë, mjaft e ndritshme dhe pa shkëlqim, duke mbrojtur shikimin tuaj nga drita e pamjaftueshme dhe drita shumë e ndritshme.

Të dhënat teknike:
Emri i produktit: Llambadar
Materiali: hekur + xhel silicë
Burimi i dritës: LED
Tensioni: ≤36 V.
Skena: sallon, dhomë ngrënie, dhomë gjumi, holl, studim, korridor etj.

Përmbajtja e paketës: 1 x llambadar.

Këshilla:
Sigurohuni që ta fikni pajisjen përpara se ta instaloni, prisni, riparoni dhe pastroni.
Sigurohuni që terminali të jetë i lidhur për të parandaluar lirimin ose rrjedhjen.
Për të garantuar sigurinë, punësoni një elektricist për ta instaluar këtë llambë.

 

Main Menu

lluster

Lluster Pedant SL 1003