Lluster Rrjet i Rrumbullakët 2

In stock

Një lluster drite në qendër të vëmendjes
Materiale të punuara me kujdes dhe cilësi të lartë

• Dizajn i thjeshtë, por sofistikuar
• Përdorshëm për shumë raste dhe skenarë
• Kombinon komfortin me kujdesin për mjedisin

Kategoritë: , , Etikata:

Veqorite

Ngjyra që lëshon E bardhe e ngrohte
Certifikimi CE, RoHS
Poqat perfshihen Jo
Poqi LED
Pesha 1.5 kg
Origjina Kinë
Ngjyra E zezë
Tensioni 220 V
Dalje 2

Main Menu

Lluster Rrjet i Rrumbullakët 2