Lluster Rustic Retro 2

In stock

Kategoritë: , , Etikata:

Abazhur Rustic Retro 2

SPECIFIKAT E PRODUKTIT

 • Gjerësia e llambadarit (Diametri): 30 cm
 • Lartësia e llambadarit (Gjatësia): 100 cm + – (E rregullueshme)
 • Madhësia e produktit mund të rregullohet.
 • Materiali: METAL
 • Ngjyra: E zezë
 • Përdoret sistemi elektrostatik i bojës
 • Produkti është rezistent ndaj gërvishtjeve.
 • Resistantshtë rezistent ndaj njollave dhe pastrohet shumë lehtë.
 • Informacioni i llambës: Mund të instalohen 2 llamba. (Në përputhje me të gjitha llambat me folenë E27)
 • Llambat nuk janë të përfshira në çmim!
 • Këshilla për Kujdesin / Pastrimin Mund të fshihen me një leckë të lagur me fibra mikro.
 • Ne qëndrojmë prapa produkteve tona në çdo fazë, bazuar në kënaqësinë e klientit.

Main Menu

Lluster Rustic Retro 2