LLuster minimalist katrorë

32.3932.49 (-0%)

In stock

Rreth këtij artikulli

Materiali: fletë çeliku e tavanit me bojë të trashë, ndryshk kundër korrozionit, kapacitet mbajtës, jetë të gjatë shërbimi. Tela sigurie e certifikuar 3C, temperaturë e lartë, e sigurt dhe e qëndrueshme. Abazhur: teknologji e hollë dhe rigoroze e bojës, bojë e lëmuar, formësim dhe atmosferë e bukur.
Procesi: lyerje, lëmues, lustrim, lëmues, hulumtim i imët me shumë procese, për të krijuar një produkt të përsosur.
Lloji i burimit të dritës: grykë me vidë E27 e integruar, llamba inkandeshente të disponueshme, llamba të kursimit të energjisë, llamba LED, kursim energjie, dritë e butë.

Specifikimet e produktit

Pesha e artikullit ‎2.6 kg
Numri i artikujve ‎1
Stil minimalist
Ngjyra Ngjyra e bakrit
Materiali Hekuri
Ngjyra e llustrit E zezë dhe e kaftë
Materiali i llusterit Hekur
Lloji i kapjes dhe furnizimi me energji elektrike Kabllo
Lloji i instalimit të montimit tavan
Lloji i llambës Inkandeshente, LED
Pesha e artikullit ‎2.6 kilogramë

Main Menu

LLuster minimalist katrorë

32.3932.49 (-0%)

Add to Cart