Mama Camilla Lluster Modernë Metal Zi

32.49

In stock

SKU: 5811 Kategoritë: , , Etikata:

Mama Camilla Abazhur Modernë Metal Zi Trëndafil Artë Armor Seria 5 Modeli Rresht Dyfishtë

Llambë varëse llambadari Moderne Metal Black Rose Gold Armor Seria 5
Modele të Ndryshme 5 Opsione të Ndryshme Modeli Modeli Round dhe Rresht Single, Double and Triple Pamja dekorative dhe me stil për dhomën e ndenjes, dhomën e gjumit, dhomën e ndenjes, dhomën e fëmijëve dhe të rinisë, kuzhinën, tryezën e ngrënies, kafenetë , restorantet mund të përdoren për të siguruar Është pikturuar me një sistem elektrostatik dhe ka një nivel të lartë të reflektimit të dritës. Është një abathur dekorativ dhe modern për shkak të simetrisë së tij.

Rekomandohet të përdorni llamba që kursejnë energji.
Aksesorët e përdorur në foto nuk përfshihen në llambadar.
Përmbajtja e paketës përbëhet nga 1 llambadar.
Llamba nuk përfshihet në çmim.
Ju mund të shkurtoni lartësinë e varëses nga tavani.
Lartësia maksimale e specifikuar në dimensione. (madhësia e varëses nga tavani).
Lartësia mund të shkurtohet lehtësisht gjatë montimit.

Përmasat: E vetme: Lartësia: 65 cm Gjerësia: 15 cm Rasti i dyfishtë i rrumbullakët: Lartësia: 85 cm Gjerësia: 38 cm Diametri i kutisë: 30 cm Rasti i dyfishtë: Lartësia: 85 cm Gjerësia: 38 cm Gjerësia e kutisë së sipërme: 35 cm

Kutia e rrumbullakët trefishe : Lartësia: 95 cm Gjerësia: 38 cm Diametri i kutisë: 30 cm Kutia e rreshtit trefishtë: Lartësia: 95 cm Gjerësia: 38 cm Gjerësia e sipërme e kutisë: 50 cm p.p1 {kufiri: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px
font: 12.0px “Helvetica Neue”
} p.p2 {margjina: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px
font: 12.0px “Helvetica Neue”
} hapësira.s1 {}

Një maksimum prej 10 porosish mund të bëhen për këtë produkt. MBG rezervon të drejtën të anulojë porositë mbi 10 njësi.

Main Menu

Mama Camilla Lluster Modernë Metal Zi