Mama Camilla Lluster Modernë Metal Zi

11.73

In stock

SKU: 5781 Kategoritë: , , Etikata:

Mama Camilla Abazhur Modernë Metal Zi Trëndafil Artë Armor Seria 5 Modeli Rresht Dyfishtë

Kthim falas brenda 15 ditësh.
Ky produkt do të dërgohet nga MBG.
Përmasat: E vetme: Lartësia: 65 cm Gjerësia: 15 cm
Përdorni llambën E27 MAX 20 WATT.
Materiali i produktit është metal dhe i ngjyrosur me të zezë.
Produkti është i rregullueshëm nga lartësia.
Bojë elektrostatike e pjekur në pluhur u përdor në prodhimin e produktit.

Main Menu

Mama Camilla Lluster Modernë Metal Zi