Matës Tensioni i Rrymës

8.00

In stock

Rreth këtij artikulli
Gama e matjes: rryma ac: 0-200a-1000a, diapazoni i tensionit dc: 0-1000v, diapazoni i tensionit AC: 0-750v, matja e rezistencës: diapazoni 200 ohm-20k ohm
Multimetër dixhital 266
Ekrani maksimal: 1999
Matja e tensionit dc dhe ac, rrymës dc, rezistencës dhe diodës
Burimi i energjisë Bateria mundësohet
Stili dixhital, portativ
Ngjyra shumëngjyrëshe
Specifikimi Met CE

SKU: KD78 Kategoria:

Përshkrim i produktit
Dt266 është portativ, me bateri 9v, ekran LCD dhe multimetër kapës dixhital 3-1/2 shifra (2000 numra). Gjithashtu ka mbrojtje nga mbingarkesa dhe punon me testues izolimi 500v. Ndërprerësi rrotullues i tij me një dorë ju lejon të zgjidhni lehtësisht funksionin dhe matjen. Është për t’u përdorur nga elektricistë, shërbyes dhe hobistë që kanë nevojë për një multimetër kapës që është i saktë, i besueshëm dhe i gatshëm për përdorim.

Detaje teknike
Burimi i rrymës me bateri
Stili Dixhital, Portativ
Ngjyra shumë ngjyrëshe
Specifikimi Met ‎CE
Lloji i matjes ‎Metër kapëse
Tensioni maksimal i funksionimit ‎750 volt
Përmasat e paketës ‎26.7 x 13.7 x 5.1 cm; 400 gram
Karakteristika të veçanta Portativ
Pajisja e montimit ‎1 x Multimetër dixhital, 2 x Linja testuese (e kuqe dhe e zezë), 1 x manuale, 1 x 9V bateri.
Tensioni 9 volt
Bateritë e kërkuara Nr
Pesha e artikullit ‎400 g

Main Menu

Matës Tensioni i Rrymës