Metër Kaida 5M

2.60

In stock

Përshkrim i produktit

Marka: Kaida
Lloji: Matje me shirit
A nevojiten bateri për të fuqizuar produktin apo ky produkt është një bateri: 0
A është ky një mall i rrezikshëm apo i rrezikshëm, lëndë ose mbetje që rregullohet për transport, magazinim dhe/ose njëpërdorim? : 0
ID e jashtme e produktit
Lloji: Nuk disponohet ID e jashtme e produktit: matës shiriti

Kategoritë: , Etikata:

Veqoritë e produktit

Brendi Kaida
Ngjyra verdhë
Dimenzioni 5m
Materiali i fortë Plastikë/Metal
Dimensionet 95mm x 45mm x 100mm
Pesha 0.5 kg
EAN 5060680951073
MPN MEA-TAP-10O-1

Main Menu

Metër Kaida 5M