Metër Longchai 5m blu

2.60

In stock

Specifikat e produktit:

Marka: LONGCHAI
Emri i artikullit: Metër për matje
Ngjyra e kaltër
Gjatësia: 5 metra
Përmasat: 60mmx60mmx 40mm

Kategoritë: , Etikata:

Përshkrimi:

METËR MATESE 5m LONCHAI ME SIGURESË BLLOKIMI
Funksionet e njehsorit për të matur distancën ose gjatësinë.
Metri është gjithashtu i dobishëm për matjen e këndeve të drejta, dhe gjithashtu mund të përdoret për të bërë rrathë.
Fundi i shiritit është i pajisur me një grep dhe magnetizohet për ta bërë më të lehtë marrjen e matjeve dhe shiritin nuk i shkëputet gjatë matjes.

Main Menu

Metër Longchai 5m blu