Miter Apel Ngjitës i shpejtë

1.95

In stock

Miter Apel Ngjitës i shpejtë

  • Ngjitje e thjeshtë – Ngjitësi i thjeshtë për t’u përdorur menjëherë do t’i bëjë projektet tuaja shumë më të lehta! Pasi të pastroni të dy sipërfaqet, thjesht shpërndani 2-3 pika ngjitës CA për inç katror në njërën sipërfaqe dhe spërkatni sprejin e aktivizuesit të ngjitësit në tjetrën, prisni 10 sekonda dhe më pas lidhni copat 5-12 sekonda së bashku.
  • Ngjitës i fuqishëm profesional – Ngjitësja jonë me dy pjesë CA me aktivizues do t’ju ndihmojë të arrini një rezultat të pastër dhe profesional pa marrë parasysh se cili është projekti juaj. E shkëlqyeshme për projekte industriale dhe personale, kjo super ngjitës do t’ju japë lidhjen që ju nevojitet!
  • Koha e ngjitjes e shpejtë – Nuk ka kohë për të pritur? Me ngjitësin tonë të lidhjes së menjëhershme, projekti juaj do të jetë gati për sekonda! Falë aktivizuesit tonë special për ngjitjen CA, projekti juaj do të jetë gati për 5-12 sekonda. Pa aktivizuesin, koha e shërimit mund të zgjasë deri në 2 minuta.
  • Zbatimi lehtë – Përshpejtuesi super i ngjitësit aerosol siguron një mjegull të hollë që kontrollohet lehtë dhe falë lëngut të trashë të ngjitësit projekti juaj nuk do të jetë rrëmujë. Vetëm pak nga dy pjesët super ngjitës do të jenë shumë!
  • Kompatibile me materiale të shumëfishta – Ky përshpejtues i cianoakrilatit është i përshtatshëm për përdorim në një larmi materialesh nga druri te qelqi dhe guri te metali. Shmangni përdorimin e ngjitësit cianoakrilat në sipërfaqe jo ngjitëse dhe produkte polietileni.
Kategoritë: , , Etikata:

Main Menu

Miter Apel Ngjitës i shpejtë