Ngjitës Beta

1.95

In stock

Përfundoni Projektet

Pavarësisht nëse keni nevojë të rregulloni mobiljet e thyera, të riparoni një vazo, të rregulloni instalimet e zdrukthtarisë, dollapëve të kuzhinës dhe banjës ose të përfundoni projektet tuaja të hobi, ngjitësi ynë CA mund t’ju ndihmojë të përfundoni punën.

Aplikim i saktë

Me spërkatjen e imët nga kutia e aerosolit të super ngjitësit dy pjesësh dhe majën e ngushtë të aktivizuesit të ngjitësit, mund të prisni një përfundim të pastër dhe tërheqës nga ngjitësi ynë. Lëngu i trashë dhe viskoz mund të aplikohet edhe në sipërfaqe vertikale. Ngjitësi i menjëhershëm qëndron aty ku e vendosni dhe thahet qartë. Pak nga ngjitësi i menjëhershëm i lidhjes shkon shumë, duke e bërë atë të mirë edhe për portofolin tuaj!

Rezulteti në sekonda

Mos prisni më që projekti juaj të thahet me ngjitësin tonë të menjëhershëm! Kur përdorni aktivizuesin e ngjitësit cianoakrilat, projekti juaj do të shërohet dhe do të jetë gati për përdorim në vetëm 5-12 sekonda! Pa aktivizuesin, koha e kurimit rritet në vetëm 2 minuta. Brenda pak sekondash mund të shënoni një projekt tjetër nga lista!

Rezultate të qëndrueshme

Spraji ynë super ngjitës dhe përshpejtues krijon një lidhje të përhershme midis sipërfaqeve, duke siguruar që projekti juaj i përfunduar do t’i rezistojë kohës. I përdorshëm si në ambiente të brendshme ashtu edhe në ambiente të jashtme, si dhe në aplikime personale dhe profesionale, duke bërë magnet, suvenir, modele plastike, modele, hobi, DIY, marangozë, dekorues, dollapë, arkitektë, studentë, kjo super ngjitës 2 pjesësh është e nevojshme në kutinë tuaj të veglave.

Ngjet shumë sipërfaqe

Ndërsa kompleti ynë super ngjitës nuk është ideal për t’u përdorur me plastikë polietileni ose polipropileni, lista e sipërfaqeve të përputhshme lidhëse është e gjatë. Ngjitësja dhe aktivizuesi ynë lidhet lehtësisht me shumë sipërfaqe të ndryshme duke përfshirë xhamin, gurin, pllakat, tullat, drurin, MDF, chipboard, qeramikën dhe më shumë.

Kategoritë: , Etikata:

Veçoritë

Ngjitje e lehtë – Ngjitja e thjeshtë për t’u përdorur do t’i bëjë projektet tuaja shumë më të lehta! Pasi të keni pastruar të dyja sipërfaqet, thjesht shpërndani 2-3 pika të ngjitësit CA për inç katror në njërën sipërfaqe dhe spërkatni spërkatjen e aktivizuesit të ngjitësit në tjetrën, prisni 10 sekonda dhe më pas lidhni pjesët 5-12 sekonda së bashku.
Ngjitës i fuqishëm profesional – Ngjitësja jonë dypjesëshe CA me aktivizues do t’ju ndihmojë të arrini një rezultat të pastër dhe profesional pavarësisht se cili është projekti juaj. E shkëlqyeshme për projekte industriale dhe personale, kjo super ngjitëse do t’ju japë lidhjen që ju nevojitet!
Koha e Kurimit të Shpejtë – Nuk ka kohë për të pritur? Me ngjitësin tonë të menjëhershëm, projekti juaj do të jetë gati në sekonda! Falë aktivizuesit tonë special CA Glue, projekti juaj do të jetë gati në 5-12 sekonda. Pa aktivizuesin, koha e kurimit mund të zgjasë deri në 2 minuta.
Aplikimi i pastër – Përshpejtuesi i super ngjitësit të aerosolit siguron një mjegull të hollë që kontrollohet lehtë dhe falë lëngut viskoz të ngjitësit, projekti juaj nuk do të jetë rrëmujë. Vetëm pak super ngjitës me dy pjesë do të jetë mjaft!
E përputhshme me materiale të shumta – Ky përshpejtues cianoakrilate është i përshtatshëm për përdorim në një sërë materialesh nga druri te qelqi dhe guri te metali. Shmangni përdorimin e ngjitësit cianoakrilat në sipërfaqe jo ngjitëse dhe produkte polietileni.

Main Menu

Ngjitës Beta