Ngjitës Mitre Apel AC 200

1.85

In stock

Rreth këtij artikulli

Lehtë për t’u aplikuar dhe mund të lidhet në sekonda me aktivizuesin ngjitës Mitreapel
Lidhje e fortë dhe e qëndrueshme
Kohë shumë e shpejtë e tharjes (5 – 13 sekonda)
Konsumi i ulët. Një pikë e vetme mund të mbajë objekte të rënda
Mund të përdoret edhe në sipërfaqe vertikale për shkak të viskozitetit të veçantë

Kategoritë: , Etikata:

Detajet e produktit

Emri Mitre Apel AC 200
Përmasat e produktit : 17 x 9 x 5 cm; 40 gram
Data e parë e disponueshme: 7 tetor 2019
Prodhuesi: Mitre Apel
ASIN: B07Y6GM45Y
Referenca e prodhuesit: AC200

Main Menu

Ngjitës Mitre Apel AC 200