Nisaluce Lluster Kubë Sequential Zi bakri

27.08

In stock

SKU: 7891 Kategoritë: , , Etikata:

Nisaluce Llampë Kubë Sequential Zi bakri

Llama Kube 3 llambadar i varur me llambadar modern me tabaka pllakë.
Çmimi i poqit nuk është i përfshirë në produkt.
Ngjyra e kutisë së produktit:E zezë (e zezë e pikturuar me bojë statike elektrostatike.)
Ngjyra e mbajtësit të produktit dhe pjesëve të stolive:
Pllaka e arit (e lyer me ngjyrë të rënë me bojë statike elektrostatike.)
Përmasat e produktit: 25x22x70 cm (duke shkurtuar pjesën kabllore të produktit , duke shkurtuar madhësinë e produktit)
Lloji i mbajtësit të produktit: E27, maksimum 60 vat Kursim, i përshtatshëm për përdorim me llamba edison ose led.
Nuk ka pajisje shtesë kube.
Pastrimi i produktit duhet të bëhet me ndihmën e një pëlhure të lagur.

Main Menu