Orman 30x40x17

20.80

In stock

Meterial: ABS (Ral 7035 Gri)
Forca e ngrohjes: -40°C/+80°C
E pathyeshme
Testi i telit të shkëlqimit 650C për llojin standard
Testi i telit të shkëlqimit 960C për llojin HF
Vida inox për mbulesë
Pllakë bazë çeliku e galvanizuar
Sistemi i bllokimit plastik
Projektim endousers për instalimin e binarëve DIN dhe terminaleve
I përshtatshëm për montimin e pajisjeve komutuese të tensionit të ulët

Kategoria: Etikata:

Orman 30x40x17

Plastik Rezistent ndaj ujit

Main Menu