Orman 40x50x21

29.90

In stock

Meterial: ABS (Ral 7035 Gri)
Forca e ngrohjes: -40°C/+80°C
E pathyeshme
Testi i telit të shkëlqimit 650C për llojin standard
Testi i telit të shkëlqimit 960C për llojin HF
Vida inox për mbulesë
Pllakë bazë çeliku e galvanizuar
Sistemi i bllokimit plastik
Projektim për instalimin e binarëve DIN dhe terminaleve
I përshtatshëm për montimin e pajisjeve të tensionit të ulët

Kategoria: Etikata:

Orman 40x50x24

Plastik rezistent ndaj ujit

Main Menu

Orman 40x50x21