Orman IP65

20.80

In stock

Ky produkt ka nivelin më të lartë të mbrojtjes nga pluhuri dhe është në gjendje të përballojë shtypjen e ujit me presion të ulët nga të gjitha drejtimet.

Produkti është transparent, pra nuk ka ngjyrë në pjesën frontale.

Dimenzionet e këtij produkti janë: 300 x 400 x 170

Kategoria: Etikata:

Main Menu

Orman IP65