Panel LED 18W 20cm x 20cm

35.00

In stock

SKU: KD137 Kategoritë: , Etikata:

PËRSHKRIM I PRODUKTIT
NGJYRA: BARDHË
INSTALIMI 18W
1. Këto produkte mund të përdoren vetëm në ambiente të mbyllura.

E BARDHE E NGROHTE
2. PRETJA E Tavanit DUHET T BE JET THE NJ SJT AS SI LAMP
TENSI: 90-265V

3. LIDHI CONNETORST DC ME LAMPIN DHE SHOFERIN.

4. INCERT PINCH në tavan, sigurohuni që është e shpejtë
TEMPERATURA E PUNS-20 ° C-50 ° C
PF: 20.9
PE:> 88%
Këndi i ndriçimit: 120 °

TIPARI I PRODUKTIT:
1. ND CONRTIMI I KISTI ARTIKULLI ISSHT N I bukur.13 MM T THSHTSIA ITSHT E E LEHT
I INSTALUAR. MUND T PRDORET N IN HOUSE HOTEL SUPERMARKETRESTAURANT ETJ IT E Zëvendëson plotësisht dritën tradicionale të zbritjes 2E O
E PANELIS O E JASHTME P USRDORIMI I MATERIALIT PMMA, TRANSMITIMI SHT PANELI I LART HIGH TANAKRILIK

3. KISTO PRODUKTE P USRDORN patate të skuqura SMD2835. Ndriçimi është i barabartë me soft
CRI I LART

4. DUKE SHIKON VETEM SE SHIKON LEHTSIN W PA LAMPIN.

5. JETA PUN EKSTREMELISHT E GJAT.

KUJDES:

1. KONFIRMOJMAT SE KJO PRODUKT NUK KA DAMMTIM GJAT TRANSPORTIT
PARA PRDORIMIT.
2. Ruani NGA FILMIJËT. PARANDALONI VLERSUESIT SHKAKTUES NGA DISA CPGC
DËMTIMI PËR FILMIJËT. Mos i lini fëmijët të prekin llambën

Kur është duke punuar.
3. Standardi i produktit ISO 9001-2000

4. VETEM PERSONI PROFESIONAL MUND TË RIPARON OSE T’I SHQYRTOJ KËTO PRODUKTE.

KEMI AUTORITETIN PËR TË REFUZUAR NDONJ GARANCI PËR PRODUKTET CILAT Riparohen pa udhëzimet tona.
5. PARA PASTRIMIT TË LAMPVE, JU LUTEM FIKNI RRYMËN.

Main Menu

Panel LED 18W 20cm x 20cm