Panel LED Light 18W

35.00

In stock

SKU: KD140 Kategoritë: , Etikata:

PËRSHKRIM I PRODUKTIT
INSTALIMI
FUQIA: 18W
1. KËTO PRODUKTE MUND PRDOREN VETËM NË HAPSIRA TË BRENDSHME.
NGJYRA: BARDHE E NGROHTË
2. PRETJA E Tavanit DUHET TË JETË SI LAMPA
3. LIDHI KONEKTUESIT DC ME LAMPIN DHE DRAJVERIN.
TENSI: 90-265V
4. VENDOS PINCH në tavan. SIGUROHU SE ËSHTË SHKURTUAR TEMPERATURA E PUNS-20 ° C-50 ° C
PF:> 0,9
PE:> 88%
Këndi i ndriçimit: 120 °
TIPARI I PRODUKTIT:
NDRIÇIMI I KËTIJ ARTIKULLI ËSHTË i këndshëm. Trashësia 13 mm, është e lehtë
INSTALIMI MUND T PRDORET NË SHTËPI, HOTEL, SUPERMARKET, RESTORANT
ETJ.
2. PANELI I JASHTM PËRDOE MATERIALIN PMMA, TRANSMITIMI ËSHTË PANELI I LART HIGH TANAKRILIK
3. këTO PROTUKTE PËRDORIN ÇIPAT SMD2835, NDRIÇIMI ËSHTË I butë dhe i barabartë DHE I LARTË

Main Menu

Panel LED Light 18W