Poq Ekonomik 85W E27

3.50

In stock

Poq Ekonomik 85W E27

Karakteri i produktit:

1. Përdorni standardin E27/B22, është e lehtë të zëvendësohet koka e dritës për ndezjen e zakonshme
dritë
2. Efikasiteti i dritës është i lartë; fluksi i dritës është 5 herë më shumë se drita inkandeshente në të njëjtën fuqia.
3. Jetëgjatësia është e gjatë. Jeta efektive është 5-8 herë sesa e zakonshme në dritat inkandeshente
4. Konsumi i energjisë është më pak, vetëm 1/5 e dritë inkandeshente
5. Rrezatimi i nxehtësisë është më i vogël. Vetëm 1/3 e dritës inkandeshente 6. Pa blic frekuence, pa zhurmë, mirë
7. Rrezja e dritës është e butë. Ka ftohtë drita e bardhë, drita ditore dhe drita e kuqe ngrohtësisht
6. Dizajni i tij i bukur, kompakt dhe unik bëjnë që produktet të kenë funksionin e dekorim

Watt: 85w

220-240V 50/60Hz

Kursen energji

8000 orë jetëgjatësia

SKU: KD161 Kategoria: Etiketat: ,

Main Menu

Poq Ekonomik 85W E27