Poq Ekonomik Osram 23W E27

3.25

In stock

Llambë fluoreshente kompakte OsRam Dulux Twist. Thread 240V 23W 827 E27 Nodim dhe Matt Glass 1600 LM 2700K 10000H (Gaforrja me varet 1pc)

 • Lloji i burimit të dritës: llambë fluoreshente;
 • PATICE: E27;
 • Klasa e energjisë: a;
 • Paketa: Kutia e perdes;
 • Numri i pjesëve në paketë: 1;
 • Jeta: 10000 orë;
 • Tensioni (v): 240;
 • Fluksi i ndritshëm (LM): 1520;
 • Temperatura e bardhë: e ngrohtë;
 • Temperatura e kromatitetit (k): 2700;
 • Input i energjisë: 23; Formë
SKU: KD206 Kategoria: Etikata:

Poq Ekonomik Osram 23W E27

Specifikime

Parametra
Futja nominale e energjisë 23.00 W
Tensioni nominal 220… 240 V
Prodhimi nominal 23.00 W
Frekuenca e Operacionit 50… 60 Hz

Të dhëna fotometrike
Fluksi nominal i ndritshëm i 1600 lm
Fluksi i ndritshëm i matur prej 1600 lm
Temperatura nominale e ngjyrave 2700 k
Ngjyra e dritës 827
Ngjyra e dritës (shënimi) e bardhë e ngrohtë
Temperatura e kromatizmit 2700 k
Fluksi i ndritshëm i 1600 lm
RA ≥80 Indeksi i Renditjes së Ngjyrave
Grupi i ngjyrave 1B

Dimensionet dhe pesha
Diametri maksimal prej 54.0 mm
Gjatësia totale 119.0 mm
Pesha e produktit 75.00 g
Gjatësia 119.0 mm
Temperaturat dhe kushtet e funksionimit
Gama e temperaturës së ambientit 0…+50 ° C

Jetëgjatësi
Jeta nominale 10000 h
Jeta e matur 10000 orë
Të dhëna të tjera të produktit
Baza E27
Përmbajtja e merkurit prej 2.0 mg
Largimi sipas direktivës së elektro-mbeturinave po

Vetitë
I zbehtë

Performanca e energjisë dhe tensioni
Klasa e energjisë: a
Tension [v]: 240
Konsumi i energjisë [W]: 23

Karakteristikat fizike
PATICE: E27
E zbehtë: Jo
Fluksi i ndritshëm [LM]: 1520
Temperatura e ngjyrave të bardha: E ngrohtë
Temperatura e kromatitetit [k]: 2700
Forma e llambës: tubi
Lloji i burimit të dritës: llambë fluoreshente
Jetëgjatësia [h]: 10000

Gama e dorëzimit
Paketa: Kutia
Madhësia e paketës [PCS]: 1

Main Menu

Poq Ekonomik Osram 23W E27