Poq Termal E27 LED

0.87

In stock

Kjo llambë efikase në energji E27 9 Watt zëvendëson një llambë halogjene 60 Watt. Llamba LED A60 ka 806 lumen, kështu që kjo është jashtëzakonisht ekonomike. Llamba gjithashtu jep një dritë të bardhë atmosferike të ditës prej 6400K.

SKU: VTK7262 Kategoritë: , Etikata:
 • Baza: E27
 • Watts: 9 Watts
 • Watt ekuivalente: 60 Watts
 • Fluksi i dritës: 806 Lumen
 • Ngjyra e dritës: E bardha e dritës së ditës
 • Temperatura e ngjyrës: 6400K
 • Indeksi i dhënies së ngjyrave (CRI):> 80
 • Këndi i rrezes: 200 °
 • Fuqia e hyrjes: 220-240V AC
 • Powerfactor:> 0,5
 • Dimmable: Jo
 • Materiali: Plastikë
 • Forma: A60
 • Shkalla e IP: IP20
 • Përmasat: 112 x 60 mm
 • Temperatura e punës: -25 ° 40 ° C
 • Etiketa e energjisë: A +
 • Jetëgjatësia: 30,000 orë
 • Garanci: 2 vjet
 • EAN: 3800157622134

Llamba LED E27 9 Watt 6400K Zëvendëson 60 Watt
Kjo llambë markë e re LED është e pajisur me teknologjinë më të fundit të ndriçimit. Llamba E27 9 Watt është energji efikase për shkak të konsumit të saj të ulët dhe daljes së lartë të dritës prej 806 lumen. Llamba LED 9 Watt E27 zëvendëson një llambë inkandeshente tradicionale 60 Watt, ku ngjyra e dritës së bardhë të dritës së ditës prej 6400K dhe këndi i rrezes prej 200 ° janë gjithashtu identike me këtë llambë LED. Për shkak të pasqyrimit të lartë të ngjyrave të kësaj llambë> 80Ra, të gjitha ngjyrat në çdo dhomë shfaqen me ngjyra të shpejta.

Atmosferike dhe e qëndrueshme
Llamba LED E27 është ideale për përdorim në dhomat ku kërkohet ndriçim atmosferik. Duke përdorur LED me cilësi të lartë, kjo llambë i përket produkteve më të shitura në gamë. Si rezultat, kjo llambë është standarde e pajisur me cilësinë më të mirë me garanci standarde 2 vjeçare.

Montimi i lehtë
Kjo llambë ka një montim E27 që njihet më mirë si montim i madh. Nëse keni akoma një llambë tradicionale E27, lehtë mund ta shkëmbeni atë me një llambë LED E27 që përshtatet një mbi një në pajisjen tuaj të vjetër. Kështu që ju duhet vetëm të fikni llambën tuaj dhe të ktheni një dritë LED në të, kjo e bën instalimin super të lehtë dhe menjëherë filloni të kurseni kostot e energjisë.

Main Menu

Poq Termal E27 LED